Published On: Čet, srp 18th, 2019

​Prvi sportski kamp Ragbi kluba Herceg oduševio djecu i roditelje

U prelijepom ambijentu ragbi terena u Raštanima jučer je, 17.7.2019., održan sportski ragbi kamp za djecu uzrasta do 14 godina. Prirodni ambijent travnate površine omogućio im je trčati, dodavati i šutati loptu, upoznavati se i družiti sa drugim vršnjacima. Djeca su kroz vježbe koje su pripremili licencirani treneri RK Herceg razvijala motoričke sposobnosti pokreta, te ostale dinamičke vježbe koje su poticale razvoj cjelokupnog tijela, a time i razvoj zdravog sportskog duha.

„Iznenadio nas je ovakav visok odziv djece i roditelja. To nam je dokaz da smo ponudili nešto što ovome gradu treba, lijep ambijent uz kvalitetan sadržaj“ zaključak je RK Herceg.

Slogan kampa je „Sport kao što je nekada bio“ opisuje model odnosa djece i roditelja prema sportu u kojemu je primarno kreiranje sportskog duha kod djece koji nije potaknut komercijalnim trendovima, već za osnovu ima igru i razonodu djece uz kreiranje sportskog napredovanja kroz vježbanje kao model odnosa prema životnim izazovima.

Slijedeći kamp je predviđen za iduću srijedu 24.7.2019. u isto vrijeme 19.30, a zbog interesa djece i roditelja je moguće da se uvede još termina, a i sadržaja za roditelje koji su sami izrazili takav interes.

 

 

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare