Published On: Ned, ruj 3rd, 2017
#3rd | By Desk

​Obitelj Ćorić zahvalila KB ‘Dr. Safet Mujić’: Hvala vam što ste spasili našeg sina

Na redakcijski mail portala Pogled.ba stiglo je pismo zahvale obitelji Ćorić liječnicima i osoblju KB “Dr. Safet Mujić” u Mostaru.

Pismo prenosimo u cijelosti:

“U vremenu kada smo svjedoci mnogih prometnih i drugih nesreća, kada gubimo mlade živote, život našeg sina je spašen. Dobio je priliku dočekati svoj 20 –ti rođendan i priliku za dalji život. Riječ hvala je tako beznačajna za ono što osjećamo ali jedina s kojom se možemo izjasniti.

Zahvaljujemo se cijelom KB „Dr. Safet Mujić “.

Poštovani doktori: dr. Alomerović, dr. Vele, dr. Golić, dr. Krhan, dr. Riđušić, dr. Zidan, dr. Huseinbegović, dr. Jugo, hvala Vam što ste bili na svom radnom mjestu, što volite svoj posao, što ste pokazali svoju vrhunsku stručnost i profesionalnost, a prije svega veliko srce. Hvala cijelom Odjelu intezivne njege, Odjelu kirurgije i ortopedije, Odjelu za transfuziju, prijateljima i svima koji su došli dati krv. Ne možemo zaobići ni svo ostalo medicinsko osoblje, portire, čistačice, koji su bili velika podrška nama u tim teškim sekundama dok se čekao ishod spašavanja. Naš sin je spašen, a svima Vama veliko hvala od srca.

Obitelj Ćorić