Published On: Uto, svi 30th, 2017

​Festival ćevapćića u Beču okupio 30 tisuća posjetitelja, satima se čekalo na porciju

Često se dogodi da na razne događaje diljem svijeta dođe više gostiju nego što je najavljeno, što može izazvati velike poteškoće za domaćina. Tako je bilo na Festivalu ćevapćića u Dunavskom parku u Beču koji je umjesto 5.000 ljudi, koliko je najavilo dolazak, okupio 30.000 posjetitelja koji su željeli probati ovaj mesni specijalitet.

Kako prenosi Klix.ba, posjetitelji su na suncu satima čekali kako bi dobili svoju porciju ćevapćića, suđukica, gulaša… Dok su jedni uživali u masi i hvalili festival, drugi su na društvenim mrežama izražavali svoju ljutnju zbog čekanja.

“Moja kći je skoro dobila sunčanicu od čekanja. Nikada više nećemo ići na Festival ćevapćića”, napisala je jedna posjetiteljka na Facebooku, prenosi Die Presse.

Iznenađeni organizatori festivala, grupa Volxfest, pohvalili su ovogodišnji napredak festivala, ali su i uputili ispriku posjetiteljima.

“Uspjeli smo dobro nahraniti oko 20.000 ljudi ćevapćićima, a onih 5.000 koji su ranije najavili dolazak sigurno su jedva dobili porciju. Dosta posjetitlja nisu željeli probati ćevapćiće, gulaš i druge ponude na festivalu zbog čega su izrazili svoju ogorčenost na Facebooku, i to s pravom, prema mom mišljenju”, rekao je Ai Saeidi, član grupe Volxfest.

Organizatori su kazali kako se nadaju da će iduće godine bolje isplanirati festival i opskrbiti se većim brojem ćevapćića.