Published On: Fri, Aug 11th, 2017

Tata konačno rodio pa opisao svoje porođajno iskustvo

PRIJE mjesec dan neobičan par iz Portlanda dobio je dijete i to ne bi bilo po ničemu čudno da bebu nije rodio tata. Transrodni tata koji se rodio kao žensko, u međuvremenu je “postao” muško, iako je zadržao sve svoje ženske organe, a javnost je imala priliku pratiti cijelu njegovu trudnoću te njihovu obiteljsku priču.

Riječ je o Trystanu Reesu i Biffu Chaplowu, muškim roditeljima koji već imaju dvoje posvojene djece, iza njih je bolan spontani pobačaj, a sad su konačno dočekali rođenje svog biološkog sina Lea.

“Znam da ljude jako zanima kako je prošao porod, a ja ne znam što da im kažem. Bilo je užasno bolno, a ujedno i jako divno. Taj osjećaj kad primite bebu u ruke, vjerujem, jedinstven je svakome tko rodi pa ne znam što bih na sve još mogao dodati”, ispričao je Trystan koji je na prvi pogled muško. Muško je i u duši, zato se godinama veselio svojoj promjeni, no skriveno pod odjećom, zadržao je sve svoje ženske “stvari”, prenosi Index.hr

10 godinama uzimao sam hormone od kojih mi je narasla brada i produbio mi se glas. To je sve što sam na sebi mijenjao i sve što sam smatrao potrebnim promijeniti, a kad sam doznao da nosim bebu, prestao sam piti hormone i, unatoč trudnoći, na meni se zapravo ništa drugo nije promijenilo. I dalje sam osoba kakva sam bio prije trudnoće. Osoba koja voli svog partnera, svoju obitelj i koja je logično željela proširiti je, a kako mi je priroda podarila tu mogućnost, logično je bilo da je iskoristim. Po tome se stvarno ne osjećamo nimalo drugačijima od drugih parova”, ispričao je Trystan znatiželjnicima.

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer