Published On: Tue, Apr 29th, 2014

Prvi dječji sajam u Mostaru

Još samo dva tjedan dijeli nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji, Dječjeg sajma. Po prvi put domačin Dječjem sajmu biti će Grad Mostar i to 10. i 11. 5. Na Španjolskim trgu 1 – igralište Gimanzije. Dječji sajam koji ima tradiciju održavanja dugu osam godina do sada se održavao u Zagrebu i Rijeci a od ove godine i Mostaru i Sarajevu.  Dječji sajam najveći je i najstariji događaj namjenjen djeci i obitelji u regiji po čijem konceptu se danas održavaju mnogi sajmovi namjenjeni djeci i bebama u susjednim zemaljama.

 

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike i pelena, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno – edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam nudi za svakog po nešto. Bez obzira da li ste veliki ili mali sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je lijepo i najljepše na svijetu biti dijete.

 

Biti će tu desetak maskota po djeci omiljenim likovima iz crtića, oslikavanje lica, drštvene igre i natjecanja uz animatore i prigodne darove, nastupi mostarskih vrtića i škola te nadaleko poznatih mažuretkinja. U programu sudjeluje više od xyyy mališana koji će pokazati svoje plesno, pjevačko, glumačko i sportsko umijeće. Za roditelje se spremaju posebni sajamski popusti ali i vrlo maštovite i zabavne igre poput Natjecanja tata u prematanju beba.

 

Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju, 10. i 11. 5. od 9.30 sati do 19.30 sati. Ulaz na sajam je besplatan!

 

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na našoj web stranici www.djecjissajam.ba

 

Uskoro šaljemo i program sajma s svim zanimljivostima i ostalim iznenađenjima koja spremamo.

 

Srdačan pozdrav,

 

DJEČJI SAJAM

ODNOSI S JAVNOŠĆU
063 215 621

+385 91 4576 339

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer