Published On: Wed, Dec 10th, 2014
#3rd |

Predstavnici najprestižnijeg paragvajskog sveučilišta posjetili Mostar

Predstavnici visokoškolske ustanove National University of the East, najprestižnijeg paragvajskog sveučilišta, posjetili su Mostar.

Koordinator posjete u BiH i Hrvatskoj bio je mr. sc. Sabahudin Hadžialić, a u izaslanstvu su bili rektor sveučilišta prof. dr. Victor Britez Chamorro, voditelj Međunarodnih odnosa sveučilišta Rolando Segovia Paez i američki novinar Peter Tase.

U ime Grada Mostara izaslanstvo su primili načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić i načelnik Odjela za financije i nekretnine Izet Šahović.

Ovom prilikom, gosti iz Paragvaja predstavili su mogućnost suradnje između grada Ciduad del Estea i grada Mostara, a razgovaralo se i o mogućoj suradnji u oblastima turizma, gospodarstva, kulture i tehničkih znanosti.

Paragvajci u Mostaru

Također, izaslanstvo iz Paragvaja bilo je iznimno zainteresirano za suradnju između njihovog sveučilišta i dva mostarska sveučilišta, te su dogovoreni budući koraci koji imaju za cilj razmjenu znanja i iskustava, te posjete studenata, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer