Published On: Fri, Apr 21st, 2017
#3rd |

ODŽAK: Svečano obilježen završetak radova na školskoj zgradi u Vrbovcu

Općinski načelnik Jakov Ivanković i ministri u Vladi Županije Posavske, ministrica financija Nada Ćulap i ministar gospodarstva, prostornog uređenja Darko Kasap,  sinoć su nazočili završetku radova na obnovi školske zgrade u Vrbovcu, saznaje Hrvatski Medijski Servis.

Tom prigodom učenici područne škole u Vrbovcu u znak zahvalnosti zajedno sa svojim učiteljima  priredili su  glazbeno-scenski prikaz prigodne teme Na putu života. Svečanost su uveličali članovi HKUD Napredak odigravši tradicionalno posavsko kolo.

Nazočnima  se obratila Nada Bačić, VD ravnatelja, u svojstvu domaćina izrazivši veliku zahvalnost Pavloviću na velikoj pomoći u stvaranju boljih uvjeta za rad učenika i učitelja u područnoj školi Vrbovac.

Dragan Guberac nazočnima se obratio u ulozi predsjednika mjesne zajednice istaknuvši veliki značaj ove donacije i ovog događaja s aspekta mjesne zajednice.

Pozdravnim riječima nazočnima se obratio Općinski načelnik Jakov Ivanković.

Nakon službenog dijela programa druženje je nastavljeno uz domjenak koji su pripremili mještani, stoji u priopćenju Općine Odžak. /HMS/

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer