Četvrtak, 25 travnja, 2024

Zamalo oružani sukob danas u Mostaru: Federalni agenti vs čuvari mostarskog zatvora!

Must Read

Federalni agenti namjeravali napasti mostarski zatvor.

Jel ovo obračun Sarajeva s preostalim institucijama koje drže Hrvati??!

Prema informacijama do kojih smo došli, danas oko 14.30 sati malo je nedostajalo da dođe do oružanog incidenta u sklopu mostarskog zatvora. Pred zatvor su došli naoružani pripadnici Federalne uprave policije, i ušli u zatvor pod izlikom da imaju nalog da izuzmu dosje Dominika Ilijaševića Come.

Kada ih je dežurni zatvorski policajac pitao gdje im je sudski nalog, policajci FUP-a su odgovorili da njima ne treba nalog, da imaju usmeni nalog te ako treba, zvat će specijalce koji će ”razvaliti cijeli zatvor” ako im se ne da dosje, doznajemo iz neslužbenih izvora.

Zatvorska policija ih je upozorila da bez sudskog naloga nezakonito ometaju rad i sigurnost zatvora te ukoliko ne napuste zatvor njihovo ponašanje smatrat će se kao napad na zatvor. Tada im je skrenuta pažnja od strane zatvorskog osoblja, da će sukladno zakonu, zatvorski čuvari imati pravo upotrijebiti oružje.

Nakon dva sata prepirke pripadnici FUP-a su napustili zatvor.

Od strane uprave pozvane su sve medijske kuće da dežuraju pred mostarskim zatvorom da se ne ponavlja situacija da samo Federalna televizija ima ekskluzivno pravo da prati svaki potez pripadnika Federalne uprave policije.

Indikativno je kako su novinari FTV-a i jučer i danas pred mostarski zatvor došli u isto vrijeme kada i pripadnici FUP-a. Još od prije, u dosta drugih akcija FUP-a, zajedno s policajcima bile su i kamere FTV-a tako da je više nego očigledna dobra ”koordiniranost” novinara ove medijske kuće i policajaca FUP-a.

Ovaj zatvor je jedina federalna institucija koju kontroliraju hrvati i koji je definitivno trn u oku Sarajevu (a bogme i nasim udbinim sinovima). Kako neslužbeno saznajemo ovaj današnji incident je bio samo izlika za obračun sa preostalim hrvatskim kadrovima i pokušaj njihove smjene muslimanima odanim ljudima.

hercegbosna.org

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Koja je uloga sarajevske influencerice unutar razbijenog narkokartela

Završeno je prvo ročište za petoricu osumnjičenika uhićenih u operaciji "Black That 2", za koju su zatražene i oslobođene...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -