Petak, 19 travnja, 2024

Užasan običaj u Indiji: Brat preljubnik, a sestre kažnjavaju silovanjem

Must Read

Silovanje  kao kazna u Indiji je gotovo normalna stvar. Svjetska javnost zgraža se situacijom u kojoj su se našle dvije sestre. Naime, 15-godišnjakinja i 23-godišnjakinja osuđene su na kaznu silovanjem jer im je brat pobjegao s udanom ženom, piše Daily Mail.
On se zaljubio u djevojku, no selo nije dalo dozvolu da budu zajedno, pa se ona morala udati za drugoga. Ubrzo je pobjegla s bratom osuđenih djevojaka, a one za to sada moraju platiti strašnu kaznu.
Sestre su prvo pobjegle iz sela, no budući da im je obitelj konstantno maltretirala policija, vratile su se i suočile s kaznom.
Iako je indijski Vrhovni sud zabranio djelovanje ovakvih vijeća, u mnogim dijelovima Indije stanovnici još uvijek poštuju njihove nehumane kazne.
Kada se pročulo za ovu vijest, u Indiji je počelo prikupljanje potpisa za peticiju kojom se traži otvaranje kriminalne istrage protiv vijeća sela. Kako bi se istraga mogla otvoriti potrebno je prikupiti 100.000 potpisa, a čini se kako je organizatorima peticije to i uspjelo.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NIKŠIĆ JE U PRAVU: Negiranje genocida u Grabovici i omalovažavanje žrtava sramota i moralni sunovrat BH društva i Tužiteljstva

Negiranje genocida, omalovažavanje žrtava i njihovih obitelji teška je sramota i moralni sunovrat političkog sustava koji bi zbog sudski...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -