Četvrtak, 18 travnja, 2024

Naša stranka i DF se ‘pokoškali’ na Twitteru: Vi ste trojanski konj/Vi niste trojanski

Must Read

Zakon o radu, zbog kojeg je jučer u Sarajevu protestiralo više od deset hiljada ljudi, posvađao je članove Naše stranke i Demokratske fronte.

Na Twitteru su se danas “pokoškali” dr. Emir Suljagić (DF) i Albin Zuhrić (NS).

Suljagić je prvo komentirao današnju promjenu mišljenja u Našoj stranci u kojoj su, nakon sastanka s premijerom Federacije Bosne i Hercegovine Fadilom Novalićem koji je prihvatio njihov amandman, rekli kako će podržati Zakon o radu.

“Kakav epohalan politički uspjeh i novo poglavlje vještine pregovaranja. Bože sačuvaj…”, pisao je Suljagić na Twitteru.

Odgovorio mu je Zuhrić, i to riječima: “Hoćete li u DF-u još koji zakon poslati u proceduru da ga mi popravljamo? Uozbiljite se, vlast ste.”

Potom je krenula rasprava.

Suljagić mu je kazao kako je ovo vlada pravnog nasilja, a da je NS od danas postala “smokvin list” za to nasilje. Na Zuhrićevu “repliku”, Suljagić mu je poručio kako laže i kako je NS trojanski konj SDA.

“Na izvršnim ste funkcijama, u koaliciji sa SDA. Primate plate, vozate se službenim kolima… vi niste trojanski”, poručio mu je Zuhrić.

Suljagić je potom napisao: “Ako ćemo da se vrijeđamo, ja to umijem bolje”, da bi mu Zuhrić vratio servis rečenicom: “Ne vrijeđamo se, pričamo o Mandiloviću (Ministar Milan Madilović iz DF-a, op. pr.) koji je potpisao Prijedlog zakona…”

Suljagić mu je napisao da opet “laže”.

Evo kako je tekla rasprava:

Radiosarajevo.ba

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -