Utorak, 16 travnja, 2024

Potkazivanje skrivenog krvoloka ili Svi su oni isti!

Must Read

Kako bi Sanjica volila da sam skončao u kakvoj masovnoj gorbnici, pa da posve je jasno! Odavno je Emir Suljagić otkrio moje pravo lice. Ja sam ona koja ne samo da bi voljela nego se na svaki način trudim da Suljagića, njegovu rodbinu, „njegov narod“ gurnem u jamu. U masovnu grobnicu! Zašto? Jer sam fašista i rasista. Dakle, između mene i Mladićevih krvoloka nema nikakve razlike. Doduše ima. I toga je Suljagić također svjestan.

 

Poenta te razlike se sastoji u deminutivu: Sanjica! Jer ja se pretvaram da sam uljudna,  da se zalažem za vrijednosti suživota, tolerancije, liberalne demokracije, otvorenog dijaloga u civilnom društvu (itd.) a ustvari sam ja krvolok i fašista. Da je to još odavno razotkrio pronicljivi Suljagić koji je izdaleka sposoban da namiriše masovnog ubojicu, pa makar on bio „Sanjica“, svjedoči i ovaj video. Evo neka javnost prosudi. Suljagiću i novoj sarajevskoj demokraciji bez predrasuda i šovinizma na čast.

https://sanjavlaisavljevic.wordpress.com/2015/07/03/potkazivanje-skrivenog-krvoloka-ili-svi-su-oni-isti/

 

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

EKSKLUZIVNO PODSJEĆAMO: Gdje su bili HDZ-ovci RH kad je postavljen Bruce Lee. Wikileaks 2005.: “Granić lutkar – i sljedeći ministar vanjskih poslova?”

Hrvati imaju riblje pamćenje. Neka ih. Ali zbog te kratke pameti se neki usude pljuvati po mostarskoj svetinji - Bruce...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -