Petak, 19 travnja, 2024

UŽAS! A SVIJET I DALJE SAMO PROMATRA! Pokolj u Palmiri: ISIL likvidirali preko 400 sirijskih civila, većinom žene i djecu, unakažena mrtva tijela na ulicama grada

Must Read

Sirijska državna televizija danas je objavila, citirajući svjedoke s terena, kako su pripadnici terorističke skupine ISIL ubili najmanje 400 civila u sirijskom gradu Palmira kojeg su zauzeli ovog tjedna. Navodi se kako su među ubijenima većinom žene i djeca. “Teroristi su ubili preko 400 ljudi i unakazili njihova tijela tvrdeći kako su oni surađivali s vlastima”, rekao je jedan od lokalnih stanovnika.

Slične informacije dolaze i od strane opozicijskih izvora – organizacija SOHR ističe, prenosi Reuters, kako se stotine mrtvih tijela nalaze na ulicama grada.

Za sada se još ne zna što je s drevnim ruševinama grada, no strahuje se kako će ih ISIL uništiti. Nakon zauzimanja grada zauzeli su i dva obližnja plinska polja.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -