Petak, 19 travnja, 2024

U SLUČAJU VALJDA DA REUF DOĐE: Ispred „Kosače“ uklonjena zastava bh Hrvata, a istaknuta nametnuta zastava BiH

Must Read

Ispred Hrvatskog doma „herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru uklonjena je nacionalna zastava bh Hrvata, a na jarbolima postavljene zastava BiH, nametnuta od strane visokog predstavnika u BiH, te zastava Matice hrvatske Mostar, što potvrđuje i fotografija reportera Hrvatskog Medijskog Servisa.

Na upit tko je i zbog čega uklonio zastavu hrvatskog naroda, ravnatelj HD „ herceg Stjepan Kosača“ Danijel Vidović kazao je za Hrvatski Medijski Servis da se jarboli nalaze na javnoj gradskoj površini, na koje zastave postavljaju organizatori manifestacija u „Kosači“.

-U konkretnom slučaju radi se o manifestaciji „ Dani matice Hrvatske- Mostarsko proljeće”, čiji je organizator Matica hrvatska Mostar, kazao je Vidović za Hrvatski Medijski Servis .

Upit tko je i zbog čega ukolnio zastavu bh Hrvata ispred „Kosače“ zatražili smo putem maila, kao i telefonski i od glasnogovornice MH Mostar Misiane Brkić Milinković i čim dobijemo odgovor objavit ćemo ga.

/HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

DODIK OPLEO PO BOŠNJACIMA: Vi nemate niti jednog stratišta jer ste vi ti koji ste ubijali. Vaše najveće stratište je Bleiburg. Bili ste Ustaše...

PREDSJEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik govorio je na 13. sjednici Narodne skupštine tog entiteta u BiH. U prvom obraćanju...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -