Utorak, 23 travnja, 2024

SILOVATELJ IZ NEW DELHIJA IDE NA BBC: “Ne bi bila ubijena da se nije opirala”

Must Read

Jedan od petorice muškaraca optuženih za grupno silovanje i ubojstvo 23-godišnje indijske studentice u New Delhiju 2012. godine je izjavio da žrtva ne bi bila ubijena da se nije opirala.
Umjesto toga, ona je trebala šutjeti i pustiti da se napad završi, rekao je Mukesh Singh, koji je vozio autobus u kojem je mlada žena brutalno napadnuta, prenijela je agencija AFP.
Sing (28), koji je zbog tog zločina osuđen na smrtnu kaznu, rekao je u intervjuu za dokumentarac koji će u nedjelju 8. ožujka, na Dan žena biti emitiran na BBC-ju, i da žrtva nije trebala izlaziti noću.
“Ne možete da vas tapšu jednom rukom, potrebne su dvije. Zato poštena djevojka ne šeta vani u devet sati navečer”, izjavio je, dodajući: “Djevojka ima daleko veću krivnju ako se desi silovanje nego momak. Samo oko 20 posto djevojaka su dobre . ”
On je dodao i da će zbog njegovog pogubljenja “buduće žrtve silovanja biti u većoj opasnosti. Sada kad netko siluje djevojku, neće je pustiti kao što smo mi to učinili, nego će je ubiti”.
Studentica je napadnuta 16. prosinca 2012. dok se s prijateljem vraćala iz kina, a poslije brutalnog silovanja je izbačena iz autobusa u pokretu, da bi preminula u bolnici 13 dana nakon napada.
Prije njene smrti je policija uspjela da je ispita o zločinu, čija je brutalnost šokirala svijet i izazvala masovne prosvjede u Indiji.

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

SIPA uhitila osumnjičenog za terorizam: “Govorio da će ubijati nožem”

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jučer su na području Zenice uhitili muškarca koji je, prema prikupljenim...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x