Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Neradni dan i u ŽZH: Sveta Kata, ZAVNOBiH na vrata!

Must Read

zzh_zgrada_vladaU Zapadnohercegovačkoj županiji 25. studenog bit će neradni dan, ali ne povodom Dana državnosti BiH već zbog katoličkog blagdana.

Naime, za Bljesak.info u ponedjeljak su iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH potvrdili informaciju da je Vlada ŽZH donijela odluku da je 25. studeni neradni dan i u ovoj županiji zbog blagdana svete Kate.

Inače, federalno Ministarstvo rada i socijalne politike obavijestilo je javnost da je Zakonom o proglašenju 25. studenog Danom državnosti Bosne i Hercegovine (‘Službeni list RBiH’, broj 9/95), utvrđeno da je taj dan neradni.

U utorak 25. studenog ne bi trebali raditi poslodavci, ustanove, tijela uprave, kao i druge pravne osobe. S obzirom da je Županija Zapadnohercegovačka u nekoliko navrata znala biti izuzetak po ovom pitanju odlučili smo kontaktirati nadležno ministarstvo te nam je potvrđeno da će se ova županija pridružiti drugima u “neradu”, ali iz drugih razloga.

Ova vijest će najviše razveseliti učenike s područja ove županije, jer osim državnih institucija i ustanova, neće biti nastave u svim osnovnim i srednjim školama.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Последний

Cvijanović: “Europski put BiH nemoguć uz postojanje neizabranog stranca koji nameće odluke i ruši državu”

Članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da je RS "opredijeljena za poštovanje Ustava, teritorijalnog integriteta i suvereniteta...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com