Četvrtak, 18 travnja, 2024

Matić: Riješit ćemo i pitanje HVO-a

Must Read

Ministar branitelja Republike Hrvatske Predrag Matić je govoreći o prosvjedu branitelja izjavio za Večernji list da će Hrvatska zbog njihovih postupaka biti prva zemlja izbačena iz EU, jer takvi postupci, kao i oni u Vukovaru, izazivaju sablazan u EU.

“Mi ćemo biti prva zemlja koja neće istupiti iz EU, nego će biti izbačena. Ovakvi postupci, kao i oni u Vukovaru, izazivaju sablazan u EU, u diplomatskom zboru. Ljudi su zgroženi, konsternirani”, rekao je Matić. 

On je izjavio kako “ne može vjerovati da jedna militantna skupina, nakon tolikih godina i dalje traži Srbe neprijatelje, a sada su im trn u oku i Hrvati koji nisu dovoljno Hrvati”.

Ministar branitelja je kazao kako više ne želi prolaziti na stražnji ulaz, jer je ministar pola milijuna branitelja, pa i 4,5 milijuna građana koji izdvajaju za njegovu plaću, koju želi pošteno zaraditi. Poručio je da se braniteljima neće smanjivati prava, ali da im “niz dlaku” neće ići.

“Riješit ćemo i pitanje HVO-a, njegovatelja, automobila i ortopedskih pomagala, ali trebam malo vremena”, rekao je, uz ostalo, ministar Matić.

Dnevnik.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -