Srijeda, 24 travnja, 2024

Ekskluzivno: Pogledajte web premijeru spota singla grupe Zoster ‘Brod koji tone’

Must Read

Grupa Zoster, koja se nedavno predstavila singlom „Gavrilo“, donosi svoj drugi singl kojim najavljuju svoj novi, četvrti po redu nosač zvuka pod nazivom „Srce uzavrelo“.

Pjesma čiju glazbu i tekst potpisuje frontmen Mario Knezović, dok su u aranžiranju sudjelovali svi članovi benda, zove se „Brod koji tone“.

Video spot sniman je u tajnom skrovištu grupe Zoster pod redateljskom palicom Nikole Galića, basiste grupe Zoster. Na setu mu je pomogao snimatelj Toni Kvesić.

Zanimljive glumačke uloge u novom videu preuzeli su prijatelji grupe Zoster; Aleta Rajič, Isabelle Randolph, Miki Olabarri Powell, Irena Knezović i Tanis Corić.

”Video smo snimali u opuštenoj atmosferi i ambijentu našeg tajnog skrovišta. Mislim da smo na pravi način uspjeli vizualizirati naš drugi singl kojim ujedno najavljujemo i naš novi album „Srce uzavrelo“, čiji izlazak planiramo sredinom 11. mjeseca ove godine… Ostaje za vidjeti kako će publika prihvatiti novi video i pjesmu”, izjavio je Mario Knezović o snimanju video spota.

Inače, novi album “Srce uzavrelo” sniman je u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru, miksan i masteriziran u Studiju Bauer u Ludwigsburgu, a produkciju je radio Edin Zubčević za izdavačku kuću Gramofon iz Sarajeva.

Zoster je svoj glazbeni status počeo graditi još 2000. godine, a današnju postavu benda čine Mario Knezović (vokal), Atilla Aksoj (gitare), Adis Sirbubalo (klavijature i harmonika), Nikola Galić (bas) i Goran Rebac (bubnjevi).

bljesak.info

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Picula: Nekad sam bio prvi, sad sam posljednji na listi SDP-a. To sam htio

TONINO Picula (SDP) je odbio ponuđeno četvrto mjesto na listi SDP-a za europske izbore te odlučio u europsku izbornu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x