Petak, 29 ožujka, 2024

Užasavajuća ispovijest robinje sotonističkog kulta: ‘Nisam navršila ni 18 godina, a već sam spavala s 1.800 muškaraca…’

Must Read

Kći žene koja se uvalila u sotonistički kult otkrila je u nevjerojatnoj ispovijesti kako ju je zla majka u tinejdžerskoj dobi, prije nego je navršila 18 godina, natjerala da se seksa s 1.800 muškaraca
Annabelle Forest, što joj nije pravo ime, uvedena je u bolesni kult, o kojem se u svijetu pročulo još prije nekoliko godina, nakon što je kao 7-godišnjakinja bila prisiljena gledati vlastitu majku u spolnom odnosu s vođom sekte Colinom Batleyjem (48).
 
Kada je navršila 11 godina, isti taj Batley silovao ju je dvaput, a tri godine kasnije prisilio ju je da se u društvu vlastite majke u obiteljskoj kući na području Walesa upusti u grupne seksualne orgije, u kojima je sudjelovalo i nekoliko susjeda.

Colin Batley i njegova desna ruka Jacqueline Marling u konačnici su završili iza rešetaka zbog sustavnog seksualnog napastovanja djevojke dok je odrastala. Batleyjeva supruga Elaine je također osuđena zbog seksualnog napastovanja, a ista je presuda dočekala i prostitutku, odnosno Batleyjevu seksualnu robinju Sheilu Millar, za koju se vjeruje da je često posjećivala njegovu kuću.
 
Na suđenju održanom 2011. godine u Swanseaju moglo se čuti kako je Batley, koji je u to vrijeme još bio u braku i živio u istoj ulici kao i Annabelle, nosio halju i recitirao sotonističke stihove prije nego bi započeo grupni seks sa ženama i djecom. U predvorju svoje kuće na dnu slijepe ulice imao je oltar pored kojega je držao zmije, a ondje bi se nedjeljom u večernjim satima okupljali članovi kulta.
 
Annabelle danas živi pristojan obiteljski život, a na suđenju je progovorila protiv svoje majke i Batleyja, koji su osuđeni na kazne zatvora dulje od 10 godina.
 
‘Ništa me ne može više povrijediti od onoga što su mi učinili mama i taj čovjek. Moja je majka zla žena i nikada joj neću oprostiti. Teško je povjerovati da bi majka tako nešto uopće učinila svom djetetu’, rekla je.
 
U memoarima koji ovih dana kreću u prodaju, a nose naslov ‘Vrag na kućnim vratima: Moj bijeg iz sotonističkog seks kluba’, otkrila je da je spavala s gotovo dvije tisuće muškaraca prije svog 18. rođendana. Kult ju je prisilio da se upusti u prostituciju kako bi na taj način novčano pridonosila sotonističkoj ‘crkvi’.
 
Sumanuto učenje kulta djecu je tjeralo da vjeruju kako se, stupajući u seksualne odnose s drugim članovima sekte, zapravo dokazuju pred bogom.
 
‘Imala sam 11 godina kada me prvi put silovao – najgore je što me uvjerio da sam to sama odabrala. Bilo je grozno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila, ali to je bio moj put, tako mi je on govorio i prijetio da ću pasti u ambis, odnosno pakao, ako se usprotivim. Colin je znao manipulirati mnome, navesti me da povjerujem u bilo što što je rekao. Čak nam nije bilo dozvoljeno pogledati ga u oči’, priča Annabelle.
 
‘Vladao je našom malom zajednicom željeznom rukom i svi smo morali raditi ono što je tražio jer nas je bilo strah da ćemo razgnjeviti bogove’, pojašnjava Annabelle.
 
Nakon što ju je u 14. godini života seksualno zlostavljala vlastita majka, pokušala je počiniti samoubojstvo. ‘Nakon toga, Colin me pitao jesam li uživala, a ja sam znala kakav mu odgovor moram dati – morala sam reći da jesam. ali iznutra sam osjećala kao da umirem. Tijekom dana sam bila učenica u školi, a po noći sam bila seksualna robinja. Postalo je toliko loše da sam si pokušala oduzeti život’, ispričala je Annabelle.
 

 
 
Navela je da je, kada je navršila 17 godina života, zatrudnjela sa svojim okrutnim očuhom. Rodila je, a godinu dana poslije pobjegla je jedne noći i sve do izricanja presude majci i Batleyju 2011. godine nikoga iz kulta nije vidjela.
 
‘Otišla sam u sudnicu na izricanje presude jer sam je još samo jednom htjela vidjeti. Htjela sam da mi se obrati, da mi kaže kako je on kriv za sve, a da je ona bila pod njegovim utjecajem. Ali to se nije dogodilo. Samo je napravila grimasu i pitala me što tražim na sudu. U tamnicu je otišla a da se nije pokajala i mislim da mi je to dalo do znanja da ipak nije bilo sve do njega. I ona je bila zla. Kao majka, ne mogu vjerovati kako se ona odnosila prema meni. Bilo je to potpuno neprirodno i okrutno’, priča Annabelle.
 
‘Ali ne želim je više nikada vidjeti. Ništa me ne može više uvrijediti od toga što su mi oni učinili, ali to me sve zapravo čini jačom’, dodaje Annabelle, koja trenutno živi na sjeveru Engleske, ima dvoje djece i nada se da će pomagati drugoj djeci koja se nađu u situaciji u kojoj se ona našla.
 
 
(jutarnji.hr/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Последний

ANALIZA: Schmidt se nije usudio riješiti pitanje hrvatskog člana Predsjedništva

Hrvatski politički predstavnici nisu zadovoljni zbog posljednje intervencije Visokog predstavnika Christiana Schmidta koje se odnose na tehničke dijelove Izbornog...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com