Petak, 19 travnja, 2024

Ispovijest beogradskog žigola: Zaradim očevu plaću za noć

Must Read
Kada se spomene prostitucija ili eskort pratnja, većina Balkanaca prvo pomisli na ženske osobe. No, ovim poslom bave se i muškarci, a prema riječima jednog beogradskog žigola, odlično zarađuju.
 Beogradski žigolo, čije ime nije navedeno, nije samo lijep već je i visoko obrazovan. Trenutno je na master studiju međunarodnih odnosa. Njegov izgled privlači i žene i muškarce, a itekako se zna eksponirati. Živi u elitnom dijelu Beograda i ima dovoljno novca za luksuz jer dobro zarađuje kao žigolo.”Ja sam muška k***a”, rekao je kroz smijeh ovaj mladić za Blic.Ima savršeno bijele zube, preplanuli ten, izbrijano lice, zelene oči i crnu kosu – muškarac kojeg bi poželjele mnoge žene, a u ovom slučaju i muškarci.
Ovo ljeto radi na francuskoj rivijeri. U posao je ušao neosjetno: uživao je u iskušavanju moći i zavođenju sredovječnih beogradskih gospođa, a njihove poklone, parfeme, garderobu, pa i putovanja prihvatao je kao prirodni izraz njihove zahvalnosti za sreću koju im pruža, da bi jednog dana odlučio da njegova nagrada više ne treba da zavisi od njihove darežljivosti. Onda je proširio ponudu, počeo je da radi i s muškarcima, piše Blic.
“Radim isključivo na preporuku. Moja najniža tarifa za večer veća je od plaće mog oca”, rekao je mladić dodavši da mu otac radi u jednoj školi.
No, iako zarađuje mnogo, isto tako mnogo troši jer kupuje skupocjenu kozmetiku, ide u teretanu, kupuje garderobu i živi na visokoj nozi. Tečno govori engleski, njemački, španski i francuski jer vrlo često radi u Europi, jer je, kako kaže, Beograd postao malo tržište za njega.
Ovim poslom ne planira se baviti predugo, najduže još pet godina, a nakon toga planira raditi u nekom od srbijanskih ministarstava jer ima jake veze.
“Kakav bi hit bila moja autobiografija”, nasmijao se.
Junak ove priče kaže da se apsolutna diskrecija u njegovom poslu podrazumijeva. Imao je za klijente i političare, ali nije htio davati detalje.
Na direktno pitanje kakvi su, sjenka ozbiljnosti, možda i straha, preleti njegovim licem:
“Opasni su. Osvetoljubivi. Jedna je žena uhvatila muža, javnu ličnost koja ne silazi sa TV ekrana, u preljubi s bebisiterkom. Da bi mu oprostila, kao što je nevjernik tražio, postavila je uslov: i ona će spavati s drugim, ali on to mora da gleda. Kad je ona počela da se uvija i da vrišti od uživanja, muž se rasplakao i istrčao iz sobe”, ispričao je žigolo koji je bio upravo ta osoba koja je spavala s njegovom ženom, a koja je bila njegov klijent nekada ranije.
Angažuju ga i srbijanski muškarci koji se trebaju strancima predstaviti kao gayevi.
“Kad saznaju da im je gost iz Europe koji ima pare gay, raspamete se… Od nevladinih organizacija, preko političkih partija, do biznismena, svi su me zvali na večere i podvodili strancima”, rekao je ovaj žigolo.
klix.ba
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Potresno svjedočanstvo pokolja u Trusini: Milka Drljo opisala pakao kroz koji su prošli Hrvati u Konjicu

Povodom 31. obljetnice stradanja Hrvata u selu Trusina pogledajte potresno svjedočanstvo Milke Drljo koja je izgubila toga dana i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -